Ne maradj le!

2024.03.02. 19:18

Médiaszakembert gyászol a vármegye, változik a végállomás - íme a nap legfontosabb hírei

Ma is összefoglaltuk nektek a nap legfontosabb, legérdekesebb híreit. Ha feliratkozol hírlevelünkre, egyikről sem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Írtunk a fontos, vonatozókat érintő változásról. Szinte minden Budapest felé közlekedő vonatnak Kelenföld lesz a végállomása március elején. A változtatás oka az, hogy Ferencváros és Kelenföld állomások között munkálatokat végeznek az érintett időszaban. Az utasoknak így korábban kell majd leszállniuk.

Szomorú hírről kellet beszámolnunk: méltósággal viselt, hosszan tartó betegség után, életének 71. évében elhunyt Ivák István. A médiaszakember Oroszlány és Komárom-Esztergom vármegye kiemelkedő személyisége volt, egész Oroszlány és a vármegye gyászolja.

hírlevél
 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

Megírtuk, hogy új lakópark épülhet Tatán, az Újhegyi városrészben. Az önkormányzat mintegy 8 ezer négyzetméteres területet szeretne értékesíteni a bölcsőde mögött. Az új lakópark húsz családnak adhatna otthont.

Megtudhattátok tőlünk, hogy átadták a kisbéri ipari parkot. A gazdaságélénkítés mellett a beruházás foglalkoztatás-ösztönző hatással jár majd a Bakonyalján. Sok új munkahely létesül majd a betelepülő cégek igényei szerint.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában