Baleset

2024.03.04. 21:05

Kiderült, ki volt a hétfői tragikus vonatgázolás áldozata

A tatabányai vasútállomáson a sínek közé esett férfit maga alá gyűrte a vonat, és levágta a lábát. A vonatgázolás a várakozó utasoktól alig pár méterre történt.

Goletz-DeáK Viktória

Mint arról korábban beszámoltunk, a tatabányai vasútállomáson hétfőn kora este, nem sokkal 18 óra előtt történt a tragikus vonatgázolás. Egy Sopronból Budapestre tartó InterCityről szeretett volna megkésve leszállni az a férfi, akit a vonat maga alá gyűrt hétfőn. Az Országos Mentőszolgálat kommunikációs osztályától megtudtuk, hogy a vonatgázolás helyszínéről egy 70 év körüli férfit életveszélyes sérülésekkel szállították a mentők kórházba.

A szemtanúk beszámolói szerint a férfit maga alá gyűrték a kerekek. A vonatgázolás mindenkit sokkolt.
Egy 70 év körüli idős férfi a vonatgázolás áldozata
Forrás: Beküldött

A vonatgázolás sokkolta a peronon várakozó utasokat. A Kemma.hu-nak az egyik szemtanú mesélt a történtekről. Mint mondta: egy férfi későn szállt le a vonatról, a vonat elindult, maga alá sodorta az embert és levágta térdből a lábát. A MÁV közösségi oldalán adott ki közleményt a tragikus balesetről. Mint írták: a Sopronból Budapestre tartó InterCity a tatabányai állomáson elgázolt egy embert.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában