Szörnyű

2024.03.22. 06:50

Horrorbaleset Oroszlányban: teljesen összetört az egyik áldozat fia

Idős pár utazott abban a Ladában, ami frontálisan ütközött március 16-án egy Mercedesszel Oroszlány és Csákvár között. A horrorbaleset helyszínén a pár az életét vesztette. Az egyik elhunyt fia szólalt meg nemrég összetörten az esetről.

Kemma.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, két autó karambolozott Oroszlány és Csákvár között, a 8119-es úton március 16-án. A horrorbaleset következtében az egyik autó a tetejére borult. 

A horrorbaleset két áldozatot is szedett
A horrorbaleset két áldozatot is szedett
Forrás: DELTA HÍREK/Facebook

Racsné Galambos Gréta rendőr őrnagy, a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a Kemma.hu-nak beszélt a baleset körülményeiről, akitől megtudtuk, hogy Oroszlány felől érkezett egy Mercedesz típusú kocsi, amely áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol összeütközött a szemből érkező Lada Samarának. A vétlen autóban ketten utaztak - mindketten a helyszínen életüket vesztették. 

Megtörten nyilatkozott a horrorbaleset áldozatainak fia

– Azt szokták mondani, hogy vigyázzunk egymásra és mindenki érjen haza. Akkor miért nem tesszük azt? Miért száguldozunk, mint az eszement őrültek, ami végül valakinek az életébe kerül? – tette fel a kérdést a közösségi oldalán János bácsi fia az esetet követően, amiről a Bors számolt be.

A piros autóban édesapám utazott, de nem ért haza. Egy száguldó Mercedes 27 éves sofőrje elvette tőlem, aki alkohol fogyasztása után ült autóba és megölt két embert. Természetesem ő megúszta bokafájással. Hol itt az igazság? Remélem megkapja a büntetését a hatóságoktól és Istentől!

– folytatta a megtört férfi.

A Bors információi szerint a balesetben elhunyt 75 éves János bácsi és a 74 éves Margit néni egy Somogy vármegyei faluban éltek.

A nap végén értesültem a történtekről. Később kiderült, hogy délelőtt történt a baleset, de csak estére tudtam meg. Nagyon borzasztó, ami történt, erre soha nem lehet felkészülni. Éjjel nem bírtam aludni sem. Nagyon sokan felkerestek. Egy dolgot szeretnék: csendben, magamban gyászolni apukámat

– mondta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában