Tájékoztatás

2024.02.21. 07:55

Vonatozók, figyelem! Szünetel a forgalom, járatok maradnak ki

Biztositóberendezés hibája miatt nagy a reggeli káosz a vasúton. A vonatozók hosszabb menetidőre é kimaradó járatokra is számíthatnak.

Kemma.hu

Nem indul jól a reggel a vonatozók számára. A Mávinform közösségi oldalán számolt be arról, hogy Piliscsaba és Esztergom között meghibásodott a biztosítóberendezés. A hiba miatt szünetel a vonatforgalom.

Mint írták, az esztergomi vonalon a reggeli időszakban jelentősen hosszabb menetidőre, rövidebb útvonalon közlekedő és kimaradó járatokra kell számítani. A hiba miatt a következő változásokra kell számítani:

  • A Z72-es vonatok Budapest és Piliscsaba között közlekednek
  • Az S74-es vonatok helyett Tokod és Esztergom között pótlóbuszok közlekednek
  • A Z72-es vonatok helyett Piliscsaba és Esztergom között pótlóbuszok is közlekednek kb. 7:30-tól, de  a fővárosba való gyorsabb eljutás érdekében javasolt a Volánbusz járataival utazni

Hozzátették, hogy az esztergomi, dorogi térségből Budapestre és vissza közlekedő Volánbusz-járatokon a vasúti jegyeket és bérleteket elfogadják. Az érintett buszjáratok végállomása Budapesten jellemzően az Árpád híd autóbuszállomás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában