Komárom-Esztergom vármegye

2024.02.17. 19:00

Vasárnapi programajánló

Ács

Az idén is lesz téltemető Ácson. A rendezvény vasárnap 15 órakor kezdődik. A gyülekező 14 óra 45-től lesz a Kastélyparkban. 15 órakor a Bóbita Óvodába járó gyerekek adnak műsort, majd kezdődik a zenés télűzés, kiszebábégetés. A rendezvényen közreműködnek a Vaga Banda gólyalábasok.

Ászár

A házasság hete alkalmából vasárnap 11 óra 30-tól szentmise lesz a római katolikus templomban a házasokért és a házasságokért. Megáldják a jubiláló házaspárokat is.

Környe

A méhek és gyógyhatásuk címmel Juhász Zsolt agrármérnök, természetgyógyász, méhész tart előadást vasárnap 10 órától a környei művelődési házban. Az előadáson a részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezni hétköznapokon lehet 10-17 óra között személyesen vagy a 34/473-091-es vagy a 30/646-2147-es telefonszámok egyikén.

Nyergesújfalu

Vasárnap 18 órától Télűző koncert lesz a nyergesújfalui Ady Endre Művelődési Központ és Könyvtárban. Az esten a Messessippi zenél.

Tatabánya

– Vasárnap 10 órára a NépmesePont állandó programjára, a Puskin Művelődési Házba várnak gyerekeket, felnőtteket, kicsiket és nagyokat, mindazokat, akik „elvesznének” kicsit a mesék csodás világában. A rendezvényen Tóth Zsóka előadóművész lesz a mesélő.

– Charlie lép fel vasárnap a tatabányai Vértes Agorájában. A koncert 19 órakor kezdődik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában