Rendőrség

2024.02.02. 16:11

Új vezető a Kisbéri Rendőrkapitányság élén

Február 1-jétől Vaczula Zoltán r. alezredes a megbízott bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettes, Kreidl Csaba r. alezredes pedig a Kisbéri Rendőrkapitányság megbízott vezetője.

Kemma.hu

Csütörtökön délelőtt a meghívott járási polgármesterek jelenlétében ünnepélyes állománygyűlésen dr. Balogh János r. altábornagy, rendőrségi főtanácsos, országos rendőrfőkapitány parancsának megfelelően, Boross Zoltán László r. ezredes, rendőrségi főtanácsos, címzetes egyetemi docens, Komárom-Esztergom vármegye rendőrfőkapitánya átadta Kreidl Csaba r. alezredesnek a Kisbéri Rendőrkapitányság vezetői megbízatását. Az új kisbéri vezető ezt megelőzően a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közrendvédelmi és Határrendészeti Osztályát vezette.

Kisbéren a főkapitány ünnepi beszédében elmondta, hogy Vaczula Zoltán r. alezredes, bűnügyi rendőrfőkapitány helyettest, a Kisbéri Rendőrkapitányság korábbi vezetőjét, ezzel egyidejűleg megbízták a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága vezetésével.

Beszédében hangsúlyozta, hogy a Kisbéri Rendőrkapitányság vezetőjének magasabb beosztásba történő kinevezése nem csupán az ő munkájának az elismerése, hanem a Kisbéri Rendőrkapitányság valamennyi dolgozójának az elismerését is jelenti. Kiemelte, hogy hazánk százötvenhat rendőrkapitányságát figyelembe véve, számos mutatóban több éve a kisbéri a toplistán szerepel. Hozzátette, hogy Kreidl Csaba r. alezredes felkészültsége, szorgalma, szakmai tapasztalata, valamint eltökéltsége a munka iránt a biztosítéka annak, hogy a Kisbéri Rendőrkapitányság munkájának folyamatossága biztosítva lesz. Az ünnepség végén Vaderna Tamás a település alpolgármestere, Kisbér Város Önkormányzata nevében búcsúzott el Vaczula Zoltán r. alezredestől, akinek további munkájához jó egészséget és sok sikert kívánt. Tavaly áprilisban Esztergomban tartotta állománygyűlését a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Rendőrség Napja alkalmából, ahol a Komárom-Esztergom Vármegye “A 2022. év Rendőrkapitánysága“ elismerő címet a Kisbéri Rendőrkapitányságnak adományozták.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában