Támogatások

2024.02.28. 16:08

Testületi ülés volt Tatán. Mondjuk miben született döntés

Megújul a Fényes Tanösvény, támogatják a civil szervezeteket. A testületi ülésen többek között erről is döntöttek szerdán Tatán.

Goletz-DeáK Viktória

Testületi ülés volt szerdán Tatán, ahol több érdekes ügyben is döntöttek a képviselők. Az egyik ilyen volt a Tatai Városkapu Zrt. előterjesztése, melyben engedélyt kértek arra, hogy felújítsák a Fényes Tanösvény egy részét. A 14 millió forintos beruházást jóváhagyta a testület. Michl József polgármester kiemelte, hogy folyamatosan karbantartott a tanösvény, de időszakosan nagyobb felújításokra is szükség van. 

Megújul a Fényes Tanösvény, támogatják a civil szervezeteket. A testületi ülés alatt többek között erről is döntöttek Tatán.
Megújul a Fényes Tanösvény, támogatják a civil szervezeteket. A testületi ülés alatt többek között erről is döntöttek Tatán.
Fotó: G.D.V. / Forrás:  24 Óra

Döntés született ezen kívül a tatai civil szervezetek támogatásáról is. A polgármester itt elmondta, hogy mintegy 160 civil szervezet működik Tatán. Többek között a Juniorka Alapítványi Óvoda és Bölcsőde, illetve a nyugdíjas és a sportklubok is ide tartoznak. Így a szervezetek támogatásával több ezer tatainak segít a város. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában