Tájékoztatás

2024.02.24. 17:00

A tatai kórház új rendszere minden betegnek segítség, kevesebbet kell várni

Hétfőtől lép életbe az új rendszer, amely a járóbeteg-szakellátást érinti. A tatai kórház rendelőiben mostantól kevesebbet kell majd várakozniuk a betegeknek.

Kemma.hu

A tatabányai kórház közösségi oldalán hívta fel a betegek figyelmét arra, hogy február 26-tól, azaz hétfőtől új Járóbeteg Irányítási Rendszer indul az intézmény tatai telephelyének szakrendelőiben. Az új rendszer fő célja, hogy a tatai kórház járóbetegeinek ne kelljen olyan sokat várakozniuk a rendelőkben és gördülékenyebben juthassanak időpontokhoz.

A tatai kórház új rendszerével megszűnik a nagy várakozás a betegek számára
A tatai kórház új rendszerével megszűnik a nagy várakozás a betegek számára
Forrás: tata.hu

Ahogy bejegyzésükben írták, hétfőtől a tatai kórházba, járóbeteg-szakellátására időpontfoglalás alapján érkezők a sorszámkiadó automatánál tudnak számot húzni. Ha az ”előjegyzésre érkeztem” gombra kattintanak és megadják a TAJ-számukat, már adja is a gép a sorszámot. Fontos, hogy ezt követően már a betegfelvételi irodán nem kell bejelentkezni, mehetnek is az érintett szakrendelőbe.

A tatai kórház szakrendelőibe időben kell érkezni

Hozzáteszik, hogy akik előre egyeztetett időpont nélkül érkeznek az intézménybe, azok a betegfelvételi irodán kérhetnek személyesen időpontot kérni. Ezt megtehetik telefonon is reggel 7 óra és 15 óra között. Két számon, a 34/586-724-es, vagy 34/586-725-ö számon lehet érdeklődni. Az időpont foglalásához továbbra is szükséges a TAJ-szám és a személyes adatok megadás, valamint a beutaló köteles szakrendeléseknél a beutaló megléte.

Továbbá fontos, hogy a betegek a foglalt időpontjuk előtt 15 perccel megjelenjenek, hogy a várótermek zsúfoltságát el lehessen kerülni, valamint ne alakuljon ki nagy várakozási idő.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában