Köszönet

2024.02.26. 07:00

Édesanya üzent a szülészeti osztály dolgozóinak, ritka ilyet látni

Szívmelengető üzenetet kapott az esztergomi kórház. A kedves levél a szülészeti osztály dolgozóinak érkezett Ákos anyukájától, aki háláját fejezte ki.

Kemma.hu

A szülészeti osztály dolgozóinak küldött levél minden kismama számára megnyugtató lehet

Forrás: 24 Óra

Fotó: Pöltl Zoltán

Köszönet és hála, talán így foglalható össze tömören az édesanya üzenete, amelyet az esztergomi kórház számára fogalmazott meg. Az intézmény közösségi oldalán osztotta meg Ákos anyukájának levelét. Első gyermekének adott életet a Vaszary Kolos Kórházban az üzenet írója, a kedves szavakat pedig a szülészeti osztály kapta.

 A szülészeti osztály dolgozóinak küldött levél minden kismama számára megnyugtató lehet
A szülészeti osztály dolgozóinak küldött levél minden kismama számára megnyugtató lehet
Fotó: Pöltl Zoltán / Forrás:  24 Óra

Még soha nem voltam kórházban ezelőtt, csak látogatóban, így kicsit féltem is az egésztől. De alapjában véve nagyon pozitív élményekkel távoztam vasárnap!

– kezdte levelében a boldog anyuka, aki számára külön öröm volt, hogy nem egy csapat kiégett emberrel volt körülvéve, annál is inkább, a szülésznők és az ápolók nagyon segítőkészek voltak. A viselkedésüknek és törődésüknek köszönhetően a kismama egyáltalán nem érezte magát kiszolgáltatott helyzetben.

A szülészeti osztály dolgozói mindent megtettek

A kisfiam megszületése után pedig nagyon segítőkész csecsemős nővérek segítették napjaink és éjszakáink. Összességében az orvosok, szülésznők, nővérek, csecsemősök és a védőnő is minden kérdésemre kielégítő választ adtak, s kéréseimet készségesen teljesítették. Úgyhogy szívből jövő, hálás köszönetemet szeretném kifejezni minden szülészeti dolgozónak. Ezért az osztályért bizony megéri küzdeni – zárta levelét Ákos anyukája.

Nem ez az első kedves üzenet, amelyet az esztergomi kórház kap. Ahogy korábban beszámoltunk, az intézmény egy korábbi betege a KAIBO Aneszteziológiai Intenzív Osztályon és a Traumatológiai Ambulancia Osztályon dolgozó orvosoknak és nővéreknek mondott köszönetet a törődésért és odafigyelésért.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában