Ne maradj le!

2024.02.21. 21:19

Sokan jöttek a 737 ezres álomfizetésért a tatai dandárhoz - íme a nap legfontosabb hírei

Kemma.hu

Hírt adtunk arról, milyen drasztikusan emelkedtek az albérletárak az elmúlt időszakban vármegyénkben. A 2024-es év jelentős fordulatot hozott az ingatlanpiacon. Átlagosan 230 ezer forintért lehet kiadó ingatlanhoz jutni az ipari parkban, míg a városközpontban átlagosan 130-180 ezerért. És igen, mondhatjuk, hogy 100 ezerért már csak egy szoba jár.

Beszámoltunk róla, hogy a tatabányai futballdrukkerek dedikált Real Madrid emlékpólóval segítik súlyos beteg társukat.  A szurkolók gyűjtésbe kezdtek, és az Opus Tigáz Tatabánya egy igazi relikviával állt a jótékonysági ügy mellé.

hírlevél
 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

Írtunk róla, hogy Szabolcsból és Borsodból jelentkeztek legtöbben a tatai tüzérek közé. A honvédség országos toborzókampánya jól sikerült, az állomfizetésként ígért bruttó 737 ezer forint sok fiatal fantáziáját megmozgatta.

Megírtuk azt is, hogy a Hit gyülekezete vásárolta meg a tatai Mindszenty téri régi bolt épületét. Az egykor boltként működő üzlet évek óta üresen állt. A Mindszenty téren álló, egyébként magánkézben lévő épületet most sikerült eladni.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában