Ajánló

2024.02.04. 07:53

Programok vasárnap délutánra

Gyermek- és felnőtt programok is várják az érdeklődőket vasárnap délután Tarjántól Észa-Komáromig.

Kemma.hu

Nyergesújfalun a Dörmögő Dömötör Színház tagjai a Kisvakond nadrágja című mesét adják elő vasárnap. A rendezvény 16 órakor kezdődik a 10’s Moziban. 
Párkányban Varázsvilág éjszakája Harry Potterrel címmel interaktív programra várják az érdeklődőket vasárnap, a Városi Művelődési Központba. A rendezvény 15 óra 30-kor kezdődik.

Tatán Dalok mindenkinek Csibész Tóth Mikivel címmel televíziós felvétel lesz vasárnap a Pizza&Gyros Étterem és Rendezvényházban. A több mint 60 előadó között lesz például Kaczor Feri, Mészáros János Elek, Peller Anna, Postás Józsi, Sárközi Anita, Sláger Tibó, Tabáni István, az MC Hawer és a Tekknő, vagy éppen a gyermelyi Jáger Gyula, illetve a komáromi R-Zsó.

Tarjánban kórustalálkozót rendeznek vasárnap délután. Észak-Komáromban a Komáromi Zsidó Hitközség az ENSZ Holokauszt Emléknapja és TuBiSvat ünnepe alkalmából vasárnap 14 óra 30-tól programokat rendez a menházban. Tervezett program: Szemtanúk – Traumaábrázolások a Magyar Zsidó Múzeum és Levéltár Gyűjteményéből – Farkas Zsófia új könyvének bemutatója. TuBiSvat, a fák újéve már a tavaszt köszönti, hagyományosan 15 féle gyümölcsöt fogyasztanak majd a klubban. Az ünnepről dr. Kurucz Ákos rabbival tanulhatnak a résztvevők.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában