Komárom-Esztergom vármegye

2024.02.15. 19:00

Pénteki programajánló

Almásfüzitő

Társasjátékozni várják az érdeklődőket pénteken az almásfüzitői Petőfi Sándor Művelődési Házba. A rendezvény 16 óra 30-kor kezdődik.

Ács

Sportbált rendeznek pénteken 19 órától az ácsi városi sportcsarnokban. A díjátadó gála után a Syncron Band zenél, 22 órakor pedig az UFÓ együttes lép fel.

Bábolna

Pénteken 16 órától rendezik a XXX. Bábolnai Borversenyt. Az eseménynek az IKR Park étterme ad helyet.

Bajna

A XXIV. Doni Hősök Emléktúra záró megemlékezését tartják péntekek a bajnai Hősök terén. A rendezvény 12 órakor kezdődik.

Dunaalmás

Csokonai Vitéz Mihály költő szerelme, Vajda Julianna, azaz Lilla tiszteletére tartanak megemlékezést pénteken 16 órától a dunaalmási Csokonai Művelődési Központban. Előtte, 15 óra 30-kor koszorúzás lesz Lilla sírjánál.

Komárom

– Pénteken 10 órától a komáromi Jókai Mór Városi Könyvtár gyermekrészlegén Fiknerné Sulcz Ágnes bemutatja Rüdiger mesék – Téli kaland című, nemrégiben megjelent könyvét. A részvétel ingyenes, de előzetes jelentkezéshez kötött. A részvételi szándékot az esemény előtti napokban kell jelezni személyesen a gyermekkönyvtárban, vagy a [email protected] címre írva.

– A Tatabányai SZC Kultsár István Technikum és Szakgimnázium pénteken 19 órától a WF Szabadidőpark éttermében rendezi a Kultsár Alapítványi Bált. A zenéről Kapitány Péter gondoskodik.

Lábatlan

Táncház lesz pénteken 18 órától a lábatlani Gerenday Közösségi Házban. Muzsikál a tatai Kincső zenekar, táncot tanítanak a Magyar Nemzeti Táncegyüttes tagjai.

Oroszlány

Valentin-napi gálaműsort tart pénteken 17 órától az oroszlányi Bakfark Bálint Alapfokú Művészeti Iskola a Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár színháztermében. A gálán az iskola tanárai és növendékei adnak műsort.

Pilismarót

A Déryné ifjasszony című filmet mutatják be pénteken 17 órától a polgármesteri hivatal nagytermében. A rendezvény vendége Gulyás Gabriella, a Déryné Társulat színművésznője lesz.

Tata

– Fények címmel új időszaki kiállítás nyílik pénteken 17 órakor a tatai Kuny Domokos Múzeumban. A tárlat a város művészeinek azon alkotásaiból nyílik meg, melyeket a múzeumnak ajándékoztak, hogy egy kortárs bázisgyűjteményt alapozhassák meg.

– Pénteken 17 órától a tatai Miller Pubban rendez játék estet a Komárom-Esztergom Megye Ifjúságáért Egyesület. Lesz csocsó bajnokság és beerpong verseny is, ahol kéttagú csapatok küzdhetnek vásárlási utalványokért.

Tatabánya

– A Komárom-Esztergom Megye Ifjúságáért Egyesület és a KEVM Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztály Bűnmegelőzési Alosztály közös szervezésében várják az érdeklődőket a Safer Internet Day rendezvényre, amelyet pénteken pénteken tartanak a tatabányai József Attila Könyvtárban. 8 óra 45-kor lesz a megnyitó, majd szó lesz a fiatalokat érintő internetes bűncselekményekről, az internetfüggőségről és megelőzéséről, illetve a mobiltelen-függőségről.

– Történetek párbeszéde címmel Góra Orsolya, MMA-ösztöndíjas festőművész, Somogyi Emese, MMA-ösztöndíjas szobrászművész és Zoltai Bea, Barcsay-díjas festőművész alkotásaiból nyílik kiállítás pénteken 17 órakor a Kortárs Galériában. A munkákat Pataki Gábor művészettörténész ajánlja az érdeklődők figyelmébe.

– Vidám tavaszváró koncertet rendeznek pénteken 18 órától a tatabányai Puskin Művelődési Házban. Zenél az MH Klapka György 1. Páncélosdandár zenekara.

Észak-Komárom

Pénteken 19 órakor az Ismerős Arcok együttes lép fel az észak-komáromi Egressy Béni Városi Művelődési Központban. A vendék a Kor-Zár együttes lesz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában