Farsang

2024.02.08. 19:09

Ötletes jelmezekbe öltöztek, farsangoltak az ászári sulisok

Ötletes jelmezekben mulattak az ászári tanulók.

Kemma.hu

A gyerekek ötletesebbnél ötletesebb jelmezekbe bújtak

Forrás: Ászári Jászai Mari Általános Iskola/Facebook

Február 2-án tartották hagyományos farsangi mulatságukat az Ászári Jászai Mari Általános Iskola. A kedves, szép jelmezek mellett vicces és félelmetes maskarák is felbukkantak. 

Az intézmény hivatalos közösségi oldalán osztotta meg a remek hangulatú összejövetel fotóit. Mint írják, az alsósok közül sokan már reggel jelmezbe öltözve mentek az iskolába, noha a bált csak délután tartották a kicsik osztályszinten. A szülők ellátták gyermekeiket mindenféle enni-innivalóval, természetesen éheznie senkinek sem kellett. Az osztályfőnökök különböző vidám játékokkal, zenével, tánccal színesítették a farsangi délutánt. A felsősök pedig négy órától egészen estig mulathattak. A Diákönkormányzat színes programokkal várta a gyerekeket. 

Kiemelték, hogy az aula farsangi pompában úszott, ételben, italban, ropogtatnivalóban itt sem volt hiány, a zenét a tanulók maguk választották. Az est fénypontja a tombola volt, ahol rengeteg nyeremény gazdára talált. Rendkívül ötletes jelmezekkel találkozhattak a nap folyamán, és a jókedv határtalan volt.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában