Ne maradj le!

2024.02.19. 19:24

Letartóztatták az óvónő támadóját, állatkínzásra nincs bocsánat - íme a nap legfontosabb hírei

Ma is összefoglaltuk nektek a nap legfontosabb, legérdekesebb híreit. Ha feliratkozol hírlevelünkre, egyikről sem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Beszámoltunk arról, hogy rács mögé került az óvónőt megtámadó tatabányai szatír. V. K. két héten belül két nőre is rátámadt. A 25 éves férfit most 1 hónapra letartóztatták. Mint megtudtuk, a szatírt második áldozata buktatta le.

Megírtuk, hogy Burger King nyílik az M1-es mellett, Ácsnál. Ez lesz Magyarország első, autópálya melletti étterme.
Az étterem a sztráda Budapestről Győr felé tartó oldalára épül.

hírlevél
 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

Arról is hírt adtunk, hogy ítéletet hoztak annak a férfinak az ügyében, aki tiszta erőből dobott el egy padot a tatai buszvégen. Az ügyészség indítványa alapján a bíróság a büntetlen férfival szemben 1 év próbára bocsátást szabott ki, valamint kötelezte a sértett kárának a megtérítésére is.

Megrázó történetet írtunk meg: állatkínzások áldozatairól vallott nekünk dr. Osvald Attila. A tatai állatorvos hetente találkozik ezekkel a szomorú és felháborító esetekkel. Egy amputált lábú cicát maga is örökbe fogadott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában