Boldogság

2024.02.24. 17:59

Lánykérés az ablakban: igent mondott a tatabányai tűzoltó élete szerelme

Menoni Dominik égi lovagként érkezett szerelméhez, hogy feltegye az életre szóló kérdést. A lánykérés végén nagy volt a boldogság, igent kapott a tatabányai tűzoltó.

Kemma.hu

Az ablakban bukkant fel kedvese előtt a tatabányai tűzoltó, lánykérés lett a meglepetésből. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság nem mindennapi vallomásról számolt be számolt be közösségi oldalán. Dominik feltette a nagy kérdést, szerelme habozás nélkül igent mondott.

A lánykérés a legboldogabb igent hozta Dominik é Bianka számára
A lánykérés a legboldogabb igent hozta Dominik é Bianka számára
Forrás: Facebook/BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság

A lánykérés boldog igennel zárult

Mint írták, a tatabányai hivatásos tűzoltó-parancsnokság „A” szolgálati csoportjának tűzoltója, Menoni Dominik úgy gondolta, különlegesnek kell lennie annak az alkalomnak, amikor felteszi élete legfontosabb kérdését. Az egészen biztos, hogy egyedire sikeredett a jeles alkalom. Dominik az Észak-dunántúli Vízmű Zrt. központi épületének második emeleti ablakában jelent meg kedvese legnagyobb megdöbbenésére. Bianka, a fiatal tűzoltó szerelme a meglepődöttség után azonnal igent mondott. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában