A siker titka

2024.02.17. 14:25

Két disznóból készült a kolbász szombaton a banai böllérnapon +fotók

Töltötték a kolbászt, készült a forralt bor szombat reggeltől a harmadik banai böllérnapon. A program idén is nagy sikernek örvendett a lakosok körében.

Körtvélyfáy Dina

Toma Richárd polgármester a Kemma.hu videójában elmondta, már pénteken elkezdték az előkészületeket, felállították azt a sátort is, amelyet Leader-pályázat segítségével tudtak beszerezni, emellett sörpadokat és hangtechnikát is vásároltak a projekt hétmillió forintos keretösszegéből.

Hajnalban két, kétszáz kilogrammos disznót vágtak, amelyekért hálásak a felajánlóknak. Az idő is kegyes volt a résztvevőkhöz, hiszen szinte tavaszi melegben dolgozhattak a kolbásztöltő verseny résztvevői. A megmérettetésre ezúttal hat csapat nevezett, valamennyien mindent megtettek a sikerért.

A gyerekek számára is készültek programmal. Baráth Gáborné vezetésével a nyugdíjas klub tagjai kézműves foglalkozásra várták a kicsiket, akik malackát, hóvirágot és esernyőt is készíthettek a Jókai Mór Művelődési Házban.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában