Komárom-Esztergom vármegye

2024.02.20. 09:00

Keddi programajánló

Vármegyénk, illetve Észak-Komárom keddi programjai közül válogattunk.

Dunaalmás

Alkotó-fejlesztő mesefoglalkozást tart Dorogi Lilla meseterapeuta A kiskakas gyémánt félkrajcárja címmel. A program a Csokonai Művelődési Házban lesz, kedden 17 óra 30 perckor kezdődik.

Komárom

– Dalolászóba várják a szülőket és gyermekeiket három éves korig a Mozaik Könyvesbolt és Kávézóba. A program kedden 10 órakor kezdődik.

– Fióka Fesztyvál várja a nagycsoportosokat és szüleiket a Feszty Árpád Általános Iskolában. Kedden 17 órakor játékos délután kezdődik, ahol lesznek fizikai kísérletek, legórobotok, sport, ének, kézműves foglalkozás, angol, német és fejlesztőjátékok. Emellett az iskolát és a leendő tanítókat is bemutatják.

– Farsangi koncertet rendeznek a komáromi zeneiskola Egressy termében. A hangverseny kedden 18 órakor kezdődik.

Oroszlány

A nyugdíjas értelmiségi klubban a George Orwell Állatfarm című regényéből készült animációs filmet vetítik le a művelődési központ kamaratermében. A program kedden 15 órakor lesz.

Észak-Komárom

– Rejtő nyomában Magyar katonák afrikai missziói címmel tart előadást Marsai Viktor, a Migrációkutató Intézet igazgatója és Ludovic Maquet író, korábbi idegenlégiós. A program kedden 17 óra 30 perckor kezdődik a Zichy-pontban. 

– Zacher Gábor főorvos, toxikológus, címzetes egyetemei docens lesz a RÉV – A Magyar Kultúra Háza vendége. Bödők Gergely történésszel motivációról, drogokról, tabukról és megelőzésről beszélgetnek. A program kedden 18 órakor kezdődik. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában