Bizalom

2024.02.19. 17:41

Gál Csaba bizalmat kapott: ő a kormánypárt polgármesterjelöltje Tatabányán

Bencsik János választókerületi elnök már korábban elmondta a Kemma.hu-nak, hogy alkalmasnak látja a helyi Fidesz-KDNP frakcióvezetőjét a városvezetői szolgálatra. A helyi csoportok is így gondolták, és Gál Csaba bizalmat kapott tőlük, mint polgármesterjelölt.

Kemma.hu

Gál Csaba bizalmat kapott a kormánypártok tatabányai csoportjaitól: ő a város polgármester-jelöltje

Forrás: Bencsik János/Facebook

Ahogy arról a közelmúltban beszámoltunk, Bencsik János választókerületi elnök, országgyűlési képviselő szerint Gál Csaba alkalmas a tatabányai polgármesteri szolgálatra. Minderről a közelmúltban a Kemma.hu-nak adott podcast-interjúban beszélt. Ajánlásával a helyi Fidesz és KDNP csoportok elnökségei is egyetértettek, így el is dőlt, hogy ő a kormánypárt jelöltje a júniusi helyhatósági választásra. 

Gál Csaba (jobbról az ötödik) a helyi Fidesz és KDNP csoportok vezetőinek gyűrűjében. Polgármester-jelölt választás tatabánya
Gál Csaba (jobbról az ötödik) mögé beálltak a kormánypártok tagjai, így ő a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje Tatabányán
Forrás: Bencsik János/Facebook

Minderről Bencsik János a közösségi oldalán számolt be. Mint a jelöltállító tanácskozás után fogalmazott, Gál Csaba az eddiginél nagyobb figyelmet kíván fordítani a közlekedési feltételek (járdák, utak, kerékpárutak, parkolók)  fejlesztésére, a parkok és zöldfelületek gondozottságának növelésére, de fontosnak tartja a közérdekű fejlesztések alaposabb és gyorsabb előkészítését, hogy a városnak járó pénzügyi forrásokat időben és hatékonyan lehessen felhasználni. Emellett az önkormányzati fenntartású gyermek- és időskorúakat ellátó intézmények működési feltételeit is javítani kívánja.

Gál Csaba ismeri a város működését

− Csaba egy évtizeden át volt a városháza elsőszámú pénzügyi vezetője, így jó rálátása van a város intézményeinek működésére is. Közel egy esztendeje önkormányzati képviselőként és a Fidesz-KDNP frakció vezetőjeként  a döntéshozás oldaláról is megismerhette Tatabánya működését − tette hozzá a választókerületi elnök.

A friss jelölt a saját Facebook-oldalán arról írt, hogy hálás a bizalomért, hogy a Fidesz és a KDNP tatabányai közössége megbízta azzal, hogy polgármesterjelöltként képviselje a polgári oldalt a soron következő önkormányzati választáson. 

Hatalmas megtiszteltetés számomra ez a feladat, amelyet örömmel vállalok. A polgári oldal széles összefogása áll mögöttem. Közösen mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy Tatabányát újra lendületesen fejlődő pályára állítsuk.

− tette hozzá.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában