1 véradás = 3 élet

2024.02.19. 22:01

Civil véradás tizedszer: várják az önzetlen segítőket!

Esztergomban és Tatabányán is Civil véradást szervez február 20-án, kedden a Civil Közösségi Szolgáltató Központok országos hálózata a Miniszterelnökséggel, az Országos Vérellátó Szolgálattal, együttműködve a Magyar Vöröskereszttel.

Kemma.hu

Esztergomban és Tatabányán is várják a véradókat

Forrás: 24 Óra

Fotó: F. P.

A Civil véradás országos véradó esemény, szervezői várnak minden véradót, függetlenül attól, hogy tagja-e bármely civil szervezetnek.  Február 20-án, kedden 9.30 és 12 óra között Esztergomban, a Kapcsolatok Házában fogadják azokat, akik segíteni szeretnének. Ugyanezen a napon délután 13 és 18 óra között Tatabányán, a Tatabányai Szakképzési Centrum Kereskedelmi, Vendéglátó és Idegenforgalmi Technikum és Szakképző Iskolában szervezik meg a véradást.

Az érkezőket ajándékutalvánnyal, hűtőmágnessel, emléklappal, civil véradás tollal ajándékozzák meg. Egy véradás alkalmával három életet is megmenthetnek! – figyelmeztetnek a szakemberek. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában