Legfiatalabb generáció

2024.02.22. 08:32

Babaköszöntő a városházán: harmincöt kisgyermeket láttak vendégül

Harmincöt kisgyermeket láttak vendégül a komáromi városházán. Népszerű program ugyanis a babaköszöntő, ahol Molnár Attila polgármester ezúttal is hangsúlyozta, városvezetőként kiemelt feladatának tartja a családok támogatását.

Körtvélyfáy Dina

Ahogy a komarom.hu is írta, a szülők a babaköszöntő ünnepségen ajándékcsomagot is átvehettek, az édesanyákat pedig egy-egy szál rózsával is meglepték. A polgármester arról beszélt, fontosnak tartják, hogy minél több gyermek szülessen Komáromban, ezért is dolgoztak ki komplex családtámogatási rendszert, ami ösztönöz a gyerekvállalásra.

A komáromi édesanyák virágot és ajándékcsomagot vehettek át a városházán a babaköszöntőn
A babaköszöntő népszerűségnek örvend a családok körében
Fotó: Facebook / Forrás: Facebook

A szülőket és a babákat Kreft-Horváth Loránd, Vajda Bence alpolgármesterek és Nagy Marianna is üdvözölte. A családoknak mindenekelőtt jó egészséget és boldogságot kívántak, majd arra mutatták rá, minden fejlesztés a ő érdekükben történik, hiszen az újszülöttek jelentik a város jövőjét.

Legutóbb szeptember végén volt babaköszöntő a városban, akkor a Jókai ligetben szerveztek programot. Akkor huszonnégy családot láttak vendégül, azóta pedig ötvenkilenc baba született Komáromban, ebből harmincöten tudtak részt venni a mostani rendezvényen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában