Baleset

2024.01.15. 14:49

Videón az éjszakai horror az M1-sen: az utasok még a felborult kisbuszban voltak, jött a kamion

Ismét egy szörnyű és elkerülhető balesetet rögzített a webkamera az M1-es autópályán.

Kemma.hu

Az MKIF Zrt. újabb sokkoló videót tett közzé az M1-es autópályáról. Az eset éjszaka történt, olyan időszakban, amikor a sztráda forgalma nem volt jelentős. Mégis nem sokon múlt a tragédia. Ráadásul az eset kapcsán bűncselekmény is történt.

A videón látható, hogy a külső sávban egy kisbusz halad, amit nem sokkal utána egy másik is követ és utolér. Majd megtörténik a baj. Meglöki, megemeli az előtte haladó kisbusz hátulját, amely ettől nekiütközik a belső szalagkorlátnak és felborul. Ezzel a szörnyűség nem ér véget.

A borulás után kamionok érkeznek az érintett szakaszon. Az első kamion nem törődve a balesettel továbbmegy, ezzel bűncselekményt követ el, ugyanis elmulasztotta a segítségnyújtást. Ezért akár 2 év börtönt is kaphat. A következő kamion már nem tud időben reagálni és belerohant a felborult kisbuszba. Az utasok ekkor még a kisbuszban voltak. Szerencsére mindkét utas könnyű sérülésekkel megúszta.

Mint a posztban is felhívják a figyelmet, hogy fáradtan semmilyen körülmények között nem szabad vezetni. Hosszú út esetén 1-2 óránként érdemes megállni. Pihenőhelyen át kell mozgatni a kocsiból kiszállva a végtagokat. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában