Kemma.hu podcast

2024.01.26. 16:30

Tóth Tivadar séf a szívét teszi az ételekbe – PODCAST

Mindössze négy éves volt, amikor elhatározta, hogy szakács lesz.

Kemma.hu

Tóth Tivadar séf tudatosan indult el a gasztropályán. Óvodásként is már szakácsnak öltözött a farsangon. Végigjárta a ranglétrát, közben cukrász végzettséget is szerzett. 

Tíz évig hajón dolgozott, a cégnél ő lett a legfiatalabb konyhafőnök. Akkor még csak 24 éves volt. Miután utoljára kikötött a folyami hajó, aminek búcsút intett, újabb kihívások várták a fővárosban. Két négycsillagos hotel konyhafőnöke lett, mielőtt a Malom és Kacsa tulajdonosai megkeresték, ahol az tatai étterem indulásától Tivadar az executive séf.

Podcast-csatornánkat az Apple-termékeiden bárhova magaddal viheted. Kövess minket ott, vagy a Spotify-on!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában