Előadás

2024.01.14. 17:15

Illúziók és mesterek töltötték meg a Kölcsey színpadát Oroszlányban +fotók

Teltház előtt léptek színpadra az Illúzió Mesterei január 12-én, pénteken a Kölcsey színháztermében, Oroszlányban. A vörös kendős trükk, a látványos kötéltánc, a karikabemutató és természetesen a kártyatrükk sem maradhatott el.

Wágner Zsanett

Oroszlányt is elvarázsolták az Illúzió Mesterei

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

Las Vegas, New York, Peking, Dubaj, Párizs és Monte Carlo színpadai után az oroszlányi Kölcsey közönségét varázsolták el Az Illúzió Mesterei showműsor előadói. A jól ismert trükkök új köntösben voltak láthatóak. Az illuzionisták pedig a közönséget is bevonva mutatták be lélegzetelállító produkcióikat a művelődési ház színháztermében. 

"Dinamikus, lenyűgöző és elképesztő” – így foglalta össze portálunknak a közönség soraiból az egyik oroszlányi vendég, akit váratlanul a színpadra szólítottak. Azt is hozzátette, annak ellenére, hogy tudja mi fog történni és mégis ámulatba ejtette őt a látvány.

Ilyen volt a vörös kendős trükk és a tojás esete, de szemkápráztató produkció volt az is, amiben egy kötél játszotta a főszerepet és ami lágy dallamokra a gyors kézügyességet hivatott bemutatni. Volt még látványos karikabemutató, és azt is láthatta a közönség, miként emelkedik egy asztal egyre feljebb. Az illúzió tovább folytatódott: a színpadon volt tüzes bemutató és természetesen a kártyatrükk sem maradhatott el.

A műsorban felléptek a nagyszínpadi illúziók mestere Lui és partnernői, a világbajnoki bronzérmes bűvészmester Galambos Fecó és Holcz Gábor, aki Las Vegastól Dél-Koreáig bűvölte már el a közönséget különleges mutatványaival. A fellépők szerint évszázadok óta közkedvelt minden bűvésztrükk. Mesterségük nagy előnye, hogy tudtak alkalmazkodni a folyamatosan változó világ elvárásaihoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában