Ülés

2024.01.04. 20:32

Átadták a szákszendi zebrát, újra nyit az óvoda is hamarosan

Egy sürgősségi indítvánnyal együtt összesen tíz napirendet tárgyaltak legutóbbi ülésükön a helyi képviselők Szákszenden.

Wágner Zsanett

Január 3-tól újra várja a gyerekeket az óvoda

A többi között arról is határoztak, hogy – szülői visszajelzések alapján – a bölcsődében december 22-étől január 3-áig, az óvodában december 27-étől szintén január 3-áig szünetelt a szolgáltatás. 

Az ülésen az idei munkatervet is elfogadták a képviselők. Dr. File Beáta jegyző szóbeli kiegészítésében elhangzott, hogy a választások miatt a jelenlegi testület és bizottságainak mandátuma, hatásköre 2024. szeptember 30-áig szól, a munkaterv ezért nem nevesíti október 1-jétől a napirendek előadójaként a polgármestert. 

A csapadékvíz-elvezetés fejlesztéséről Papp Attila Csaba polgármester elmondta, hogy megtörtént a műszaki átadás-átvétel. Hozzátette: néhány hiányosság felmerült, amelyeket az időjárás miatt később tudtak csak pótolni. 

– A gyalogosátkelő munkaterületét is átadták, az ATM felszerelése is megtörtént, már riasztóval is ellátták, bízzunk benne, hogy nemsokára pénz is lesz benne – fogalmazott a településvezető. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában