Ne maradj le!

2024.01.07. 21:38

A nap legfontosabb hírei - 2023.01.07.

Összefoglaltuk a vasárnapi nap legfontosabb, legérdekesebb híreit is. Ha feliratkozol hírlevelünkre, a holnapiakról nem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Tisztelet a múlt felé: régi bányamentőn segítettek a tatabányai 4x4-esek. A tatabányai 4x4-esek egyesülete tisztelettel tekint a múltra, a bányászokra, a bányász hagyományokra, a bányamentőkre is akik akár mentőkutyáikkal, akár kézi-, vagy gépi erővel keresték az eltűnteket.

Fotókon az idei esztendő legelső búcsúja, amelyet ezúttal is Környén tartottak. Minden évben Környén tartják az ország első búcsúját. A településen található római katolikus templom ugyanis a Háromkirályok nevet viseli.

A PSG-től igazolt sztárjátékost a Tatabánya. Nyártól a MOL Tatabánya KC férfi kézilabdacsapatában folytatja pályafutását Sadou N’Tanzi.

hírlevél
 

Videón a példaértékű akarat: 24 órán keresztül a Szív Bajnokaiért eveztek Tatán +fotók. Mackókkal, érmekkel, no és persze evezősökkel telt meg a tatai Új Kajakház Ökoturisztikai Központ január 5-én, pénteken este 6 órakor.

Választási költségvetés születik sok budapesti kerületben. A Magyar Nemzet cikke szerint dúskálnak a kerületek és a főváros, szó sincs a baloldali vezetésű önkormányzatok kivéreztetéséről.

Padlót fog, ha megtudja, mit csinálnak sokan a törölközőjükkel. Remélhetőleg ön nem tartozik közéjük, ugyanis súlyos betegségeket is kaphatnak...

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában