Kívánságok

2024.01.14. 11:35

A Kemence Egyesület vezetője a komáromi családok köré építi az új esztendőt

Az új év kezdete szinte mindenkinek a fogadkozások, a vágyak megfogalmazásának időszaka is. Schmelcz Gézáné, a komáromi Kemence Egyesület vezetője kívánságokkal vág neki 2024-nek.

Kemma.hu

Forrás: 24 Óra

Fotó: Körtvélyfáy Dina

– Tavaly novemberben régi nagy vágyunk vált valóra, hiszen egy jogszabály-módosításnak köszönhetően hazánkban létezik a szociális farm intézménye, amely kistermelői kategóriába esik. Elkezdődik a gyakorlati megvalósítás is, megnézzük, melyek azok a feldolgozóágak, amelyekben előrébb tudunk lépni a piacon. Annak érdekében, hogy minél több szociális farm alakuljon hazánkban, road-showra indulunk a Magyar Szociális Farm Szövetséggel. Toborozzuk emellett a lakókat támogatott lakhatásprogramunkba, illetve adománygyűjtő kampányt is tervezünk, hogy a ház udvarát otthonná tudjuk varázsolni. Szeretnénk megújítani székhelyünket is, illetve a megszokottak mellett új programokra is várjuk majd a komáromi családokat.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában