Élelmiszermentés

2023.12.01. 13:55

Újabb élelmiszerbolt csatlakozott a muncholáshoz vármegyénkben is! Te próbáltad már?

A Munch-ot 2020-ban négy fiatal hozta létre, akik a modern technológia eszközét felhasználva harcolnak az ételpazarlás ellen. Már Komárom-Esztergom Vármegyében is sokan veszik igénybe az élelmiszermentő szolgáltatást.

Kemma.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, már Komárom-Esztergom vármegyékben is elérhető és sikeres a Munch, amely egy népszerű élelmiszermentő szolgáltatás. A Munch-ot 2020-ban négy fiatal hozta létre, akik a modern technológia eszközét felhasználva harcolnak az ételpazarlás ellen. A Munch egy olyan platform, amin keresztül éttermek, pékségek, boltok és szállodák kedvezményesen értékesítik az el nem adott, de jó minőségű ételeket. A Munch-csal mindenki könnyedén tehet az ételpazarlás ellen, miközben részese lehet az ország legnagyobb ételmentő közösségének.

A Munch elnyerte az „Év Fenntartható Vállalkozása díjat”, valamint az OMÉK-on, Magyarország legnagyobb élelmiszeripari kiállításán, az “Élelmiszerpazarlás megelőzéséért Díjat” is. A cégbe 2022 novemberében beolvadt a cseh alapítású Nesnězeno applikáció, így a két alkalmazás segítségével már több, mint 3000 partner és 1,5 millió app letöltő menthet ételt három országban.

Magyarországon nyolc vármegyében, a Penny Market 97 boltjában kaphatók már a kedvezményes élelmiszercsomagok. A 2023 tavaszán indult együttműködés már most jelentős eredményeket tud felmutatni: a több mint 10 000 muncholó eddig közel 30 000 csomagot mentett meg, több mint 90 millió forint értékben. Az üzletekben kétféle Munch-csomagból választhatnak a vásárlók: zöldség-gyümölcs és vegyes meglepetés termékekből összeállítotthoz juthatnak hozzá minimum 50 százalékos kedvezménnyel.

A csomagok népszerűségét és a vásárlók elégedettségét mi sem bizonyítja jobban, hogy a Munch ételmentő közösség Facebook csoportjaiban eddig közel 1,6 millió felhasználóhoz jutottak el a bejegyzések. Az érdeklődők a Munch alkalmazáson vagy weboldalon keresztül vásárolhatják meg a meglepetéscsomagokat, amiket aztán egy előzetesen megadott idősávban vehetnek át a kijelölt üzletben. A csomagokba rövid lejárati idejű vagy fogyasztásra még teljes mértékben alkalmas, de nem szabványos külalakú termékek kerülnek a kiemelkedően kedvezményes árért.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában