Faluszépítés

2023.12.04. 11:04

Szponzori díjban részesült Csolnok

Ismét meglett az eredménye a helyiek közös faluszépítő munkájának, a Virágos Magyarország verseny idei kiírásának eredményhirdetését a közelmúltban a budapesti Eiffel Műhelyházban tartották meg, ahol kiemelkedő teljesítményéért szponzori díjban részesítették a települést.

Walczer Patrik

Kolonics Péterné, a település polgármestere részt vett a rendezvényen, ahol a csolnokiak nevében átvehette az oklevelet, egyúttal az önkormányzat közösségi oldalán köszönetet mondott mindenkinek, aki hozzájárult a sikerhez, illetve ahhoz, hogy a község még szebb, rendezettebb és virágosabb legyen. A település vezetője a dorogimedence.hu-nak elárulta, hogy immár negyedik alkalommal jelentkeztek az országos megmérettetésre, melyben tavaly a Szent János park kapcsán és a Gyermekliget kialakításáért díjazták őket.

Kolonics Péterné azt is elmondta, hogy idén a Sóstó Természetvédelmi Alapítvány szponzori díját vehették át, melyet a lakóközösség és a községvezetésének összefogásáért, a zöld közterületekért tett erőfeszítésekért ítéltek oda számukra. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában