Kemma.hu podcast

2023.12.15. 16:19

Gondoljuk át jól mielőtt élő állatot ajándékozunk – PODCAST

Az állatvédő szervezetek karácsony közeledtével is azt hangsúlyozzák, hogy ne adjunk élő állatot karácsonyra. Bár nagyon jól mutat a fa alatt egy kiskutya masnival a nyakában, ám kevesen gondolják át mivel is jár egy állat tartása. Erről beszélgettünk Bányai Krisztinával a Segítő Kéz a Kutyákért Egyesület vezetőjével.

Kemma.hu

Egy házi kedvenc igényli a törődést, napi elfoglaltságot jelent, így bizony áldozni kell rájuk a szabadidőnkből is. Mindemellett az orvosi számlákról sem szabad elfelejtkezni, mert bizony nem egy-két ezer forintról van szó, főleg ha nagyobb a baj. Krisztiék egyébként lehetőséget adnak arra, hogy kérdezzenek a felelős állattartással kapcsolatban, így várnak mindenkit szeretettel a tatabányai Ebrendészeti Telepen az állatok karácsonya rendezvényükre. December 16-án, szombaton 10-15 óra között várják az érdeklődőket. Lehet majd kutyát sétáltatni, lesz zsíros kenyér és te, valamint érkezik Szivárvány Bohóc, Negre Zsuzsi pedig arcfestéssel várja a gyerkőcöket.

Podcast-csatornánkat az Apple-termékeiden bárhova magaddal viheted. Kövess minket ott, vagy a Spotify-on!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában