Vajda Bence

2023.12.08. 07:42

Fiatalos lendületével támogatná Komáromot a város új alpolgármestere

Kemma.hu

Vajda Bence alpolgármesterként folytatja a munkáját

Forrás: Vajda Bence önkormányzati képviselő/Facebook

Ahogy arról beszámoltunk, Vajda Bence, Komárom új alpolgármestere a novemberi testületi ülésen tette le az esküjét. Most a Kisalföldnek mesélt indíttatásál, terveiről a 30 éves közgazdász.

Mint mesélte, már a TSZC Széchenyi István Gazdasági és Informatikai Technikum nulladik évfolyamán bekapcsolódott a diákönkormányzat életébe, később annak elnöke lett. Az egyetemi évei alatt még nagyobb szerepet vállalt a helyi civil életben, hiszen mindig is érdekelte a közélet és a politika. 2019 elején indult az önkormányzati választásokon, és lett a 6. számú egyéni választókörzet képviselője, majd a Pénzügyi, Városfejlesztési, Egészségügyi és Szociális Bizottság elnöke.

Tervei kapcsán kiemelte: igyekszik majd a korából eredő meglátással és lendülettel támogatni Komárom vezetését. 
− Végzettségem szerint közgazdász vagyok, könyvelőként dolgozom, tehát elsősorban a város költségvetésére és pénzügyi helyzetére fókuszálok majd alpolgármesterként is. Fontos, hogy Komáromnak stabil és kiegyensúlyozott költségvetése legyen, hiszen csak ez garantálja a város és az intézményi hálózat zavartalan működését − tette hozzá.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában