Közösségformálás

2023.12.19. 07:30

Egy egész suli karácsonyi pulcsit húzott Dorogon +fotók

Grincses, hópelyhes, hóemberes, netán rénszarvasos pulóverekbe öltöztek a dorogi Eötvös József Általános Iskola tanulói, akik a minap együtt ünnepelték az intézményben a karácsonyi pulcsi napot.

Kemma.hu

Forrás: Facebook/Eötvös József Általános Iskola, Dorog

Az elmúlt években újra nagy divatja lett az ünnepi pulcsiknak, melyekhez az idejétmúlt mintázatuk miatt gyakran párosítják a „csúnya” jelzőt is, ám beszédes, hogy az év végéhez közeledve számos ruhaüzletben kaphatunk a szent ünnephez köthető kelméket. Pedig, a piros, zöld, vagy netán más színű, rénszarvassal, a karácsonyt elvből gyűlölő Grinccsel, manókkal vagy hópelyhekkel díszített ruhaneműk olyannyira hozzájárulnak az ünnepváráshoz, mint a mézeskalács sütés, vagy az ablakok kidekorálása.

Nem véletlen, hogy a dorogi iskola nemrégiben „Gyere te is karácsonyi pulcsiban!” jeligével különleges megmozdulást szervezett, melynek keretében ellepték az intézmény földszintjén álló karácsonyfa környezetét az alkalomhoz illő pulóvert viselő fiatalok. A gyermekek szemmel láthatóan élvezték a közösségformáló eseményt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában