Évzáró

2023.12.13. 07:17

Az Edutussal együttműködve folytatja a munkát a megyei iparszövetség

Kedden tartotta évzáró közgyűlését a Komárom-Esztergom Vármegyei Iparszövetség – KISZÖV a WF Szabadidőközpontban. Első napirendi pontként együttműködési megállapodást írt alá a szervezet és az Edutus Egyetem. Ezt követően Némethné dr. Gál Andrea rektor tartott előadást mindazokról a lehetőségekről, melyeket az Edutus kínál a vállalkozások számára. Hallhattunk a felsőoktatási duális képzésről, ahol a cégek mint képzők vehetnek részt, és mindazokról a felnőttképzési projektekről, amiket az egyetem kínál a vállalkozóknak.

Kemma.hu

Együttműködési megállapodást írt alá Jankovszky Sándor és Némethné dr. Gál Andrea

Forrás: 24 Óra

Fotó: Viszló Balázs

Az alapszabály módosítása után Jankovszky Sándor, a KISZÖV elnöke elismeréseket nyújtott át a tagszervezeteknek, és azok dolgozóinak. Elsőként dr. Petőcz Erzsébetet köszöntötte, aki a KISZÖV ügyvezető igazgatójaként az elmúlt héten vehette át a Komárom-Esztergom Vármegye Gazdaságáért Életműdíjat, csaknem ötvenéves, a közösség szolgálatában végzett munkájáért. 

A rendezvényen elismerések is gazdára találtak
A rendezvényen elismerések is gazdára találtak 
Fotó: Viszló Balázs / Forrás: 24 Óra

A KISZÖV elismerő oklevelével jutalmazták a 100 éves Dorogi Ipartestületet, a díjat Szűcs György elnök vette át. Szintén elismerő oklevelet kapott három Panalm Kft.-s munkatárs, Kelemen Ferencné, Kovács Józsefné és Őze Józsefné, valamint a 30 éves Pente Bt., és Boros Ildikó egyéni vállalkozó. Az évzáró közgyűlésen Evert Enikő, a Magyar Iparszövetség ügyvezető elnöke üdvözölte a megjelenteket. Külön kiemelte, hogy érdekvédelmi munkájuk sokkal hatékonyabb lenne, ha az ország minden pontján olyan kiváló tagszervezeteik lennének, mint a KISZÖV. 

Zárásként Jankovszky Sándor elnök köszönte meg az elnökség egész éves munkáját, majd zárásként békés ünnepeket kívánt, és reményét fejezte ki, hogy 2024 sokkal jobb év lesz a gazdasági társaságok számára, mint az idei. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában