Koraszülöttek

2023.12.01. 06:55

Akkor és most: tündéri nagyfiú lett a tatabányai korababa

A koraszülöttek világnapján kértük a korababás édesanyákat, hogy osszák meg velünk történetüket. Most egy újabb csodababát, PICi hőst mutatunk be olvasóinknak.

Kemma.hu

Krisztián még a kórházban, és most, igazi nagyfiúként

Forrás: Beküldött

Így mutattuk már be a most 3 éves lábatlani ikrek, Dávid és Leó történetét is. Egyikük kis súllyal és súlyos szívrendelleneséggel született. Édesanyjuk, Szűk-Kelemen Tímea mesélte el, hogyan érkeztek a fiúk a családba, és hogy mi történt velük születésük óta.  

A most kétéves, 25. hétre született Szofi történetét is megismerhettük, édesanyja, Feketéné Tóth Adrienn tolmácsolásában. Szofi is a tatabányai koraszülött osztály sikertörténete, idézte fel az anyuka, aki három problémamentes terhesség után döntött úgy a férjével, hogy még nem idősek egy újabb babához. Azonban ezen alkalommal nem úgy alakultak a dolgok, ahogyan remélték. 

Antal Alexandra kisfia is a tatabányai Szent Borbála Kórházban született. Krisztián, ahogy anyukája a nekünk írt levélben felidézte, a 37. héten jött a világra, 2016. április 28-án 11 óra 58 perckor,  mindössze 2150 grammal, és 44 centiméterrel. 
− Két hetet töltöttünk a koraszülött osztályon. Mára 7 éves és makk egészséges − mesélte az anyuka. 

Továbbra is várjuk olvasóink történeteit a [email protected] email-címre!

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában