Ajánló

2023.12.09. 18:55

Advent második vasárnapján is számos program közül válogathatunk

Számos program, köztük kézműves foglalkozás, szeretetvendégség, vásár is várja az ünnepre készülődőket.

Körtvélyfáy Dina

Ácson vasárnap 10 órakor karácsonyi kézműves-foglalkozásra várják az érdeklődőket a művelődési házba. 17 órakor gyújtják meg a második adventi gyertyát. Közreműködik Gerecsei Zsolt esperes és Janovszki Csenge. Bajóton 15 órakor a művelődési házban Pongráczé Győri Boglárka evangélikus lelkész mondja el adventi gondolatait. Vendéglátó a banai nyugdíjasklub. Kesztölcön a művelődési ház udvarán vasárnap 15 órakor kezdődik a jótékonysági vásár, majd Mikulás- és karácsonyváró mesejátékra várja az érdeklődőket a Mikulás-színház. 17 órakor megérkezik a Mikulás, majd meggyújtják a gyertyát. Később Kara Dávid zenél. 

Csolnokon 16 órakor Rajk János atya áldja meg az új betlehemet. Közreműködik a csolnoki nyugdíjas klub kórusa, a német nemzetiségi kórus és a zeneiskolások. Ezt követően Kolocs Péterné polgármester gyújtja meg a következő gyertyát. Műsort ad a Wagenhoffer kórus és a Dorszen Akusztik.  Neszmélyen 16 órakor gyújtják meg a második gyertyát a településen. A szervezők adventi vásárral, kézműves-foglalkozással, szeretetvendégséggel is készülnek. Dunaalmáson adventi gyertyagyújtásra várják az érdeklődőket a Csokonai parkba vasárnap 16 óra 30 perctől. Az ünnepi köszöntők után a Kék Duna Óvoda karácsonyi műsora következik, majd a Vadvirág Dalkör ünnepi dalcsokrát hallhatják a jelenlévők. Lesz adventi vásár is kézműves termékekkel és sokféle szaloncukorral. 17 óra 30 perctől a Karácsonyi Jam zenél.

Komáromban vasárnap is folytatódnak az adventi programok, ahogy a vármegye több településén is. Ezekről korábbi cikkeinkben olvashatnak bővebben:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában