Honvédelem

2023.12.29. 07:03

A tatai laktanyával ismerkedtek a katonai vezetők

az MH Klapka György 1. Páncélosdandárnál tartották meg a Magyar Honvédség vezetői kihelyezett értekezletét.

Kemma.hu

A tatai dandár közösségi oldalán számoltak be arról, hogy a Magyar Honvédség Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság számára kiemelten fontos, hogy a toborzók valamennyi alakulatról és az ott betölthető beosztásokról aktuális információkkal rendelkezzenek, és így hitelesen tudják tájékoztatni a katonai szolgálat iránt érdeklődőket. 

Ennek érdekében rendszeresen szerveznek vezetői kihelyezett értekezleteket, amelyek során az egyes alakulatok aktuális helyzetéről, működéséről, mindennapjairól is tájékozódhatnak. Ezúttal az MH Klapka György 1. Páncélosdandárhoz látogattak, ahol Tóth István ezredes, a dandár parancsnoka előadást tartott az alakulatról, annak feltöltöttségéről, a jövőbeni tervekről, megfogalmazva a tatai dandár számára fontos toborzó prioritásokat. Megtekintették az újonnan érkezett eszközöket, és betekintést nyertek a kupolában elhelyezkedő szimulációs központ munkájába is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában