Ne maradj le!

2023.12.15. 21:03

A nap legfontosabb hírei - 2023.12.15.

Összefoglaltuk a nap legfontosabb, legérdekesebb híreit. Ha feliratkozol hírlevelünkre, egyikről sem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Száraz lábbal nem lehet feljutni a kompra Neszmélyen: nem is jár már szerda óta + fotó. Komáromnál péntek reggel már 490 centiméter magas volt a Duna. A komp így nem közlekedhet Neszmély és Dunaradvány között.

Ez történik, ha nem szedünk vitamint - Covid nélkül kevesebb fogy a tatabányai patikus szerint. Minden második magyar szed rendszeresen vitaminokat, és még ennél is kevesebben sportolnak – derült ki a Bioextra Zrt. reprezentatív kutatásából. Megkérdeztük, mi a helyzet Tatabányán. Fekete Ildikó, a Levendula Gyógyszertár vezetője mesélt portálunknak a tapasztalatokról.

Helyszíni fotókon az 1-es úti baleset: gabonát szállító kamion borult fel. A műszaki mentést a tatabányai hivatásos tűzoltók és a bicskei önkormányzati tűzoltók végezték.

hírlevél
 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

A tatabányai tehetségekért zenélnek a Vida-Kun testvérek. A Vida-Kun testvérek adnak adventi koncertet a tatabányai tehetségekért. A program szombaton 16 órakor kezdődik.

Magyarlakta faluban robbantottak gránátot Kárpátalján (videó). Felrobbantott három kézigránátot egy helyi képviselő Kárpátalján, a Huszti járási Kerecke község tanácsának ülésén pénteken, az elkövető a helyszínen meghalt, huszonhatan megsebesültek, közülük hatnak az állapota válságos - közölte a Nemzeti Rendőrség Kárpátaljai Főosztályának sajtószolgálata.

Hiába küzdöttek érte, meghalt a műegyetemi tűzben megsérült dolgozó. A műegyetemi tűzesetben súlyosan megsérült dolgozó a gyors és szakszervű orvosi ellátás ellenére csütörtök este a kórházban elhunyt - közölte az egyetem kommunikációs igazgatósága pénteken az MTI-vel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában