Ne maradj le!

2023.12.01. 22:08

A nap legfontosabb hírei - 2023.12.01.

Összefoglaltuk a pénteki nap legfontosabb, legérdekesebb híreit is. Ha feliratkozol hírlevelünkre, a holnapiakról nem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Forrás: Michl József/Facebbook

Beszámoltunk róla, hogy Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő volt a Fidesz-KDNP november második felében indult országjárás esztergomi állomásának szónoka. A Szent Adalbert Központban megtartott eseményt a Védjük meg a szuverenitásunkat! mottó jegyében, a nemzeti konzultációban olvasható témák alapján rendezték meg.

A koraszülöttek világnapján kértük a korababás édesanyákat, hogy osszák meg velünk történetüket. Most egy újabb csodababát, PICi hőst mutatunk be olvasóinknak. A tatabányai korababa tündéri nagyfiú lett.

 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

Megmutattuk, milyen gyönyörű lett Tata új betleheme. Az adventi várakozás és az ünnep gyönyörű jelképét Smidt Róbert szőgyéni fafaragó készítette.

Megírtuk, hogy majd' 200 kiló rezet lopott el a tatabányai férfi társával a balassagyarmati kábelgyárból. A 32 éves elkövető társával bemászott a gyár területére.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában