Még a nyáron

2023.11.16. 06:54

Ősszel is lehet táborozni: Zánkán jártak a tatai jázminosok

Sikeres pályázatnak köszönhetően a tatai iskola 4.évfolyamosai a zánkai Erzsébet táborban járhattak.

Goletz-DeáK Viktória

Nem csak nyáron lehet táborozni a Balatonnál

Forrás: Tatai Jázmin Iskola/Facebook

A tatai Jázmin iskola közösségi oldalán számoltak be arról, hogy három napot tölthettek a gyerekek és tanáraik Zánkán az Erzsébet táborban november 13-15-ig. A fantasztikus programokon az előzetesen elkészített csoportbeosztás szerinti idősávokban volt lehetőségük részt venni a Táborozóknak.

A Fővárosi Nagycirkusz művészei látogattak el Zánkára es egyedi műsorral készültek a gyerekeknek. A műsorban felléptek egyensúlyozó művészek, zsonglőrök és légtornászok. A gyerekek nagy örömére állatok is színpadra léptek. A következő program a karácsonyi vetélkedő volt ahol sportos, tréfás, izgalmas játékok során mérhették össze ügyességüket a csapatok.

Az Erzsébet -karácsony különlegessége a tábor Főterén felállított plasztik korcsolyapálya volt és a lézerharcpálya, ahol szintén vidám órákat töltöttek el a gyerekek. Az ünnepi díszekbe öltöztetett Főterén felállított faházaknál kuponok ellenében pozsonyi kiflit és linzerkarikát, kóstolhattak a táborozók. Forró csokit és teát korlátlanul ihattak a Gyerekek és Kísérőik. De este volt betlehemes előadás, karácsonyi koncert utána pedig bulival zárult a program. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában