Tisztelet

2023.11.06. 11:36

Műsorral köszöntötték a szépkorú lakosokat a művelődési házban Piliscséven

Pénteken a piliscsévi Kálmánfi Béla Művelődési Házban tartották meg az idősek napi ünnepséget, melyen a községi és szlovák nemzetiségi önkormányzatok, illetve a Magyar Vöröskereszt Piliscsévi Alapszervezetének szervezésében a 75 év feletti lakosok vettek részt.

Walczer Patrik

Dimitrov László, Valovics Istvánné, Erős Gábor és Kosztkáné Rokolya Bernadett

Forrás: 24 Óra

Fotó: W. P.

Először Hornyákné Süveges Zsuzsanna, utóbbi szervezet elnöke, majd az óvodások műsora után Kosztkáné Rokolya Bernadett polgármester is üdvözölte az ünnepelteket. Ezt követően Dimitrov László alpolgármesterrel és Erős Gábor országgyűlési képviselővel együtt ajándékcsomagot adott át Chrompota Mihály és Chrompota Mihályné, illetve Szivek István és Szivek Istvánné részére, akik hatvan éve fogadtak örök hűséget egymásnak. 

90. születésnapjuk alkalmából felköszöntötték Bohner Rezsőnét, Földes Imrénét, Herczeg Antalnét és Valovics Istvánnét is. Erős Gábor bölcseknek nevezte az időseket, akiktől rengeteget tanulhatunk. Az Őszirózsa Dalkör műsora és Goda András gitáros előadása után ebédet szolgáltak fel a jelenlévőknek, akik az önkormányzatoktól támogatást és ajándékot is kaptak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában