Készülődés

2023.11.26. 09:19

Ismét kinyit az oroszlányi Mikulásház - a rendőrök éberen figyelnek majd ott is

Dr. File Beáta jegyző koordinálásával értekezletet tartott az a munkacsoport, mely az idei adventi rendezvények, programok szervezésében és lebonyolításában vállal szerepet – tájékoztatott a közelmúltban az önkormányzat a hivatalos honlapján.

Kemma.hu

Az értekezleten elhangzott, hogy december 1-jén a Mikulásházat, a jászolt és a karácsonyi installációkat is kihelyezik. December 3-án, advent első vasárnapján pedig kigyúlnak az ünnepi fények Oroszlányban. 

Az elmúlt évekhez hasonlóan lesz adventi vásár, karácsonyi arculatot kap a legnagyobb körforgalom, újdonságként Oroszlány Barátainak Köre – a tervek szerint – húsz darab fenyőfát helyez el a bányászváros főterén, melyek díszítésére versenyfelhívással fordulnak a városlakókhoz. 

Természetesen, a kulturális programok sem maradnak el. A Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár szervezésében lesz kiállításmegnyitó, Adventi Népdalköri Találkozó, iskolás gálaműsorok, valamint szinte minden zenei műfaj képviselője színpadra lép az ünnepkör időszakában. 

Mint megtudtuk, a rendőrség is kiemelten figyel majd az évvégi programok során.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában