Helyi járat

2023.11.10. 11:44

Finomhangolásra hívják a buszozó esztergomiakat

November 13-án lakossági fórumot tartanak az esztergomi helyijáratos buszok új rendszere ügyében. A város vezetése és a közlekedési vállalat illetékesei ezen az eseményen hallgatják meg az utasok véleményét, javaslatait, kérdéseit az idén nyár elején átalakult esztergomi helyijáratok ügyében.

Kemma.hu

Idén áprilisban arról írtunk, hogy a nyár elején új menetrend szerint közlekednek az esztergomi helyijáratos buszok. A számos ponton megváltoztatott menetrendről akkor kiderült, hogy a buszok betűvel és számokkal való új jelzése az új útvonal rendben való helyüket jelzik.

Aztán szeptemberben további módosítást eszközölt a várossal együttműködő közlekedési vállalat, de úgy tűnik, hogy további finomhangolásra lesz szükség a lakosság igényeivel való minél teljesebb egyeztetés tekintetében. Az esztergomi önkormányzat most újabb lakossági fórumot hirdetett meg, hogy az ott elhangzó lakossági észrevételek, javaslatok révén a menetrend minél szélesebb körű igényeknek megfelelően működhessen.

A fórum november 13-án, hétfőn 16 órakor kezdődik a városháza nagytermében. Az eseményen az esztergomiak elmondhatják a véleményüket, észrevételeiket, tapasztalataikat, s kérdéseket tehetnek fel az illetékeseknek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában