Tragédia

2023.11.24. 11:30

„Édesapám halt meg” - a táti nyugdíjas lánya saját apja tragikus balesetébe futott bele

Néhány nappal ezelőtt szenvedett halálos balesetet egy táti nyugdíjas. A helyszínelésbe a 70 éves férfi lánya is belefutott.

Kemma.hu

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a helyszínen életét vesztette az a motorkerékpárral közlekedő 70 éves férfi, aki november 16-án, csütörtökön délután a 117-es úton, a táti horgásztó közelében balesetet szenvedett. A nyugdíjas férfi egy segédmotorkerékpárral Nyergesújfalu felől érkezett, mikor is Dorog közelében balra akart kanyarodni. Eddig tisztázatlan körülmények között az irányváltoztatás közben összeütközött egy kisteherautóval.

Az utat azonnal lezárták, a mentők is a helyszínre siettek, de a férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az életét már nem lehetett megmenteni.
– Mindent megpróbáltak, de sajnos már a helyszín is borzalmas volt. A robogó össze volt törve, félig a kisteherautó alatt feküdt, beszorulva. Valószínűleg alá csúszott – idézi az egyik szemtanút a Borsonline.

A helyszínelés, így a lezárás is órákig tartott. A feltorlódott útzárba az áldozat, L. lánya is belefutott, aki akkor még nem tudta, hogy családi tragédia történt. A közösségi oldal egyik nyilvános csoportjában osztotta meg fájdalmát a férfi lánya, aki akkor szembesült a tragédiával, amikor hazaért.

– Én is Esztergomból Dorogig, 45 percen keresztül araszoltam. Próbáltam kerülni és információt szerezni a családtól, hogy mi lehet.

Hazaértem. A válasz, amire oly kíváncsi voltam, túl gyorsan jött és túl földbedöngölően, háríthatatlanul ért. Édesapám halt meg 

– tette hozzá, és megköszönte a részvétnyilvánító hozzászólásokat, illetve azt, hogy méltósággal kezelték édesapja balesetét.

– Köszönöm a sok részvétet és főleg azt, hogy nem lett belőle motoros háború. És azt is, hogy nem láttam motoros, robogós elleni olyan bántó üzenetet, ami nagyon távol áll a valóságtól.

Hogy pontosan mi történt, egyelőre nem biztos, annyi az igen, hogy a segédmotorkerékpárt vezető férfi az ismerősei szerint gyakorlott és figyelmes vezető volt, továbbá, hogy a korához képest fitt és fiatalos. Az ügy körülményeit a rendőrség még vizsgálja. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában