Elismerés

2023.11.01. 13:03

Családbarát díjak érkeztek a megyénkbe: ezek a legjobb munkahelyek a gyerekeseknek

Tizenharmadik alkalommal adták át a Családbarát munkahely díjakat Budapesten. Hornung Ágnes, a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára három vármegyei cégnek is gratulált.

Kemma.hu

A kormany.hu-n olvasható, hogy az idei pályázatra 360 jelentkezés érkezett, ez a szám a tavalyi és tavalyelőtti kétszerese. A 71 díjazott közül 50 pályázó anyagi támogatásban részesül összesen mintegy 100 millió forint értékben, a további 21 pályázó pedig a 2023. év Családbarát munkahely cím használatára válik jogosulttá egyéves időtartamra. Az idei díjazottakkal együtt már 607 munkahely érdemelte ki a családbarát címet, a jó gyakorlatok között szerepel munkahelyi gyermekfelügyelet biztosítása, játszószoba kialakítása, szünidei táborok szervezése, valamint anyagi hozzájárulás családi nyaraláshoz.

A Családbarát munkahely díjazottjai egyebek mellett a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft., a mocsai ÉLTEX Kereskedelmi és Fuvarozó Kft. és a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság is. Díjazták a már létező és tervezett családbarát fejlesztéseket, intézkedéseket, amelyeknek köszönhetően könnyebb összehangolni a munkát a magánélettel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában