Kemma.hu podcast

2023.11.20. 13:08

Az együttműködés a tatabányai Da Vinci magániskola egyik legmeghatározóbb jellemzője - PODCAST

Az elmúlt időszakban a Da Vinci Tehetséggondozó Általános Iskola diákjaival több versenyen is lehetett találkozni. Legutóbb rajztehetségüket mutatták be az itt tanuló diákok. Az alapítvány által működtetett oktatási intézmény születéséről beszélgetett Sugár Gabriella Jónási Krisztiánnal, az általános iskolát fenntartó alapítvány kurátorával.

Kemma.hu

Jónási Krisztián a Da Vinci Tehetséggondozó Általános Iskolát fenntartó alapítvány kurátora

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Peter

Elhangzott, hogy hét évvel ezelőtt indult magántanuló csoportként a kezdeményezés, majd a jogszabályi környezet változása miatt magániskolává alakították. Felmenő rendszerben indítanak osztályokat. Jelenleg hatvannál is több tanuló jár a Da Vincibe. 

Jónási Krisztián az új oktatási intézmény kapcsán hangsúlyozta az együttműködést, amely jellemzi őket. A szülők, a pedagógusok, a gyerekek mellett ma már egyre több külső együttműködőt is keresnek annak érdekében, hogy az itt tanuló diákok jól érezzék magukat. Kiemelte a projektalapú képzést is, amely kapcsán a diákok már ebben a korban megtanulják az együttműködés alapjait. 

Podcast-csatornánkat az Apple-termékeiden bárhova magaddal viheted. Kövess minket ott, vagy a Spotify-on!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában