Súlyemelés

2024.05.14. 09:00

Újfent helytálltak az oroszlányi súlyemelők

Az Oroszlányi VSK versenyzői ezúttal sem okoztak csalódást. A Zalaegerszegen rendezett Göcsej-kupán Hraskó Martinnak sikerült aranyérmet is szereznie.

Petrik József

A kiemelt versenynek számító zalaegerszegi Göcsej-kupán a sportág igazi elitje gyűlt össze. A rangos sporteseményen Oroszlányi VSK-ból két arra jogosult, a szintet már teljesített versenyző vett részt a felnőtt kategóriában. A 73 kilós Hraskó Martin szakításban 85 kg-ot, lökésben 113 kg-ot teljesített. Ez egyben az egyéni legjobbját is jelentette, és aranyérmet hozott a klubnak. A 102 kilós Kalamár Krisztián önmagához képest kiváló eredménnyel rukkolt elő, hiszen a 109 kilósok között indult és most ugyanazt az eredményt el tudta érni mint az egy súlycsoporttal lejjebb. Azaz 126 kg-ot szakított és 160 kg-ot lökött, így a 286 kg-os összetett eredményével a dobogó második fokára állhatott. 

Az Oroszlányi VSK versenyzői ezúttal sem okoztak csalódást. A Zalaegerszegen rendezett Göcsej-kupán sikerült aranyérmet is szerezniük.
Bagócs János aranyérmes tanítványával, Hraskó Martinnal
Forrás: beküldött

- Ugyanúgy, mint tavalyi országos felnőtt bajnokságon mindkét versenyző teljesítményével maximálisan elégedett vagyok – mondta edzőjük Bagócs János. – Gratulálok nekik, és további sok sikert kívánok mindkettőjüknek

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában