Új réteget kap

2023.11.16. 12:45

Autósok, betegek, figyelem! Kezdődik az aszfaltozás a tatabányai kórháznál

A munkálatok idejére a lakótelepet a Turul utcával összekötő utcákat a Turul utca felől lezárják.

Kemma.hu

Forrás: Kemma.hu

Új szakaszához érkezett a Szent Borbála kórháznál lévő Turul utca felújítása és az új lámpás kereszteződés kialakítása Tatabányán. Mint arról korábban beszámoltunk, augusztus 3-án átadták a munkaterületet, a kivitelezés véghatárideje pedig november 30.

Mostanra a kórház parkolójának Dózsa György utca felőli szakasza mellett lévő járda aszfaltozása befejeződött, a régi úttest felmarásán is túl vagyunk. A teljes útszakasz leaszfaltozása követlezik, amelyet november 17-én és 18-án végeznek el. A kórház előtti parkoló használata – váltott behajtási lehetőséggel – az aszfaltozás ideje alatt is biztosított lesz.

Fontos információ az ott élőknek és a közlekedőknek, hogy az aszfaltozási munkálatok ideje alatt a lakótelepet a Turul utcával összekötő 1. és 2. sz. utca (az üzletsor mögötti, illetve a 120-123. és 201-206. sz. társasházak közötti) a Turul utca felől lezárásra kerül, a társasházak és a parkolók megközelítésére ezen időszakban a Madách utca felől lesz lehetőség. A 3. és 4. sz. utcákba (Turul ABC, illetve a Dubnik-patak melletti) a behajtás felváltva, de folyamatosan biztosított lesz – tájékoztatott közösségi felületén az önkormányzat.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában