Ne maradj le!

2023.11.23. 21:25

A nap legfontosabb hírei - 2023.11.23.

Összefoglaltuk a csütörtöki nap legfontosabb, legérdekesebb híreit is. Ha feliratkozol hírlevelünkre, a holnapiakról nem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Megírtuk, hogy 10 ezer forintot kapnak az idősebb tatabányaiak. Erről a tatabányai közgyűlés döntött. Az egyszeri támogatás összege az idén Gál Csabának, a Fidesz-KDNP frakcióvezetőjének javaslatára a tavalyi duplája lesz.

Szétlopta Tatabányát egy korábban már 11-szer büntetett férfi, aki most újra börtönbe megy. A járásbíróság a férfit 2 év fegyházbüntetésre, 2 év közügyektől eltiltásra, 31 ezer forint összegű vagyonelkobzásra ítélte, valamint kötelezte a polgári jogi igényt előterjesztő sértett kárának megtérítésére. Az ügy kapcsán videót is mutattunk.

 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

Beszámoltunk arról az esetről, amelyben egy férfit Kisbér helyett Oroszlányban tett ki a betegszállító november 18-án. Sz. Ferencet, azóta aggódva keresi a párja és ismerősei. Az 54 éves férfit, akinél információink szerint még kabát sem volt, éppen a kórházból szállították haza, de az út során kellemetlenségek adódtak, ezért a férfit kitették Oroszlányban.

Írtunk egy dílerről, aki 3 évig szórta a drogot Tatán és Szomódon 1 millióért. Most lecsukták. A férfi 2019 és 2021 között havi rendszerességgel terjesztette a kábítószert. Bűne beismerése után börtönbüntetésre ítélte a bíróság.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában