Ne maradj le!

2023.11.20. 21:30

A nap legfontosabb hírei - 2023.11.20.

Összefoglaltuk a nap legfontosabb, legérdekesebb híreit. Ha feliratkozol hírlevelünkre, egyikről sem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Kiprich Szoboszlairól: ez tőle már nem extra, hanem elvárható, magasan ő a legjobb. A 60 éves legendás támadó, Kiprich József szerint a magyar válogatott megérdemelte a győzelmet a Montenegro elleni Európa-bajnoki selejtezőn, amelyen Szoboszlai Dominik pillanatok alatt két gólt szerzett és ezzel megfordította az egész meccs hangulatát.

Rolls-Royce kontra tatabányai terepjárósok: mert van, ami megfizethetetlen +VIDEÓ. A tatabányai terepjárós önkéntesek akár a Rolls-Royce reklámcsapatához is csatlakozhatnának, olyan zseniális videót hoztak össze.

Videón a ravaszdi: Vuk a sötétben látogatta meg a vadludakat az Öreg-tavon. A vörös vadász éjszaka lopakodott a ludak közé az Öreg-tó medrébe, bízván abban, hogy kacsacomb lesz vacsorára.

hírlevél
 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

Videón az oroszlányi szarka: ezért ne felejtsd még résnyire sem lehúzva az ablakod. A férfi észrevette, hogy a parkoló kocsi ablaka résnyire le van húzva, nem is habozott, benyúlt, majd egy pénztárcával távozott sietősen.

Gyurcsány főideológusa beleszállt a nyugdíjasokba. Fleck Zoltán jogszociológus, a DK elnökének egyik főideológusa fél évvel ezelőtt keményen beleszállt azokba az akadémikus kollégáiba, akik „nyugdíj előtt állnak vagy már nyugdíjasok”, és ahelyett, hogy szabadon véleményt formálnának, „alamizsnáért vagy a nyugalomért” inkább „meghunyászkodnak” – derül ki a Tűzfalcsoport legújabb bejegyzéséből.

Összeszedték a zsaruk a legnagyobb kamukat, amelyeket gyorshajtóktól hallottak. Azt a következtetést tudjuk levonni, hogy aki nem tartja be a sebességhatárt, annak nemcsak az autója, de a fantáziája is meglódul.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában