Ne maradj le!

2023.11.16. 20:00

A nap legfontosabb hírei - 2023.11.16.

Összefoglaltuk a nap legfontosabb, legérdekesebb híreit. Ha feliratkozol hírlevelünkre, egyikről sem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Látványos show keretében adták át az Által-ér völgyi kerékpárút utolsó tatabányai szakaszát +videó

Megépültek az Által-ér völgyi kerékpárút tatabányai szakaszai, mintegy öt kilométer hosszan szelik át a várost. A Fürdő utcai bekötésnél tartották a projektzárót.

Tragédia: belehalt sérüléseibe a Dorog közelében balesetet szenvedő motoros

A helyszínen életét vesztette az a motorkerékpárral közlekedő 70 éves férfi, aki november 16-án, csütörtökön délután a 117-es úton, a táti horgásztó közelében balesetet szenvedett – tudtuk meg a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól.

hírlevél
 

 

Hatalmas tortával ünnepelték az 50 éves koppánymonostori óvodát +FOTÓK

– Megduplázza az önkormányzat a koppánymonostori Napsugár Óvoda szombati jótékonysági báljának bevételét – jelentette be dr. Molnár Attila polgármester az intézmény ötvenedik születésnapjának ünnepségén, amelyet november 16-án, csütörtök délelőtt tartottak.

1,2 milliárd forintos vármegyei útfejlesztést jelentettek be Kömlődön

Csaknem 1,2 milliárd forintot, mintegy kétszázmilliós plusztámogatást nyert a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Komárom-Esztergom útjainak felújítására a vármegyei önkormányzat által koordinált Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében. A sajtó képviselőit november 15-én, szerdán tájékoztatták a fejlesztésről Kömlődön.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában