Ne maradj le!

2023.11.03. 21:50

A nap legfontosabb hírei - 2023.11.03.

Összefoglaltuk a pénteki nap legfontosabb, legérdekesebb híreit is. Ha feliratkozol hírlevelünkre, a holnapiakról nem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Az USZSE munkatársai évtizedek óta segítik élelmiszerrel, meleg itallal, jó szóval a fedél nélkül élőket

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

Elstartolt a téli teajárat, az idei elsőt járatát mi is elkísértük, hogy megmutathassuk, hogyan gondoskodnak az utcai segítők a csillaglakásban élőkről. Fotókat is hoztunk az Utcai Szociális Segítők Egyesületének mai útjáról. Ők azok, akik évtizedek óta segítik a megyeközpontban a hajléktalanok ellátását.

Beszámoltunk róla, hogy Gál Csabát választotta meg frakcióvezetőnek Tatabánya önkormányzatának Fidesz-KDNP frakciója. Érdekesség, hogy nyáron a volt polgármester, Schmidt Csaba körzetében nyerte meg az időközi választást a közgazdász-képviselő.

 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

Szűk két hónap múlva itt a szilveszter és a tűzijátékok ideje. Tatán pedig egyre sürgetőbb a kérdés, hogy idén hogyan akadályozzák meg, hogy a féktelenül bulizók elriasszák az Öreg-tóról a telelő vadludakat. Minden egyes fellőtt tűzijáték számít.

Megírtuk, hogy bár eljött az ideje a nyári gumik cseréjének, Tatabányán még nem rohamozták meg a gumiszervizeket. A mostanában tapasztalható időjárási viszonyok alapján nem tűnik úgy, hogy indokolt lenne az autókon a nyári gumiszettet leváltani télire. A szakember azonban óva int attól, hogy télen, a csúszós, jeges utakon is nyári gumikkal közlekedjünk.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában